Äventyrspedagogik i Dalarna

Coachar och utbildar

 

Äventyrspedagogik i Dalarnas tjänster: 

* Inspirationsföreläsning

* Teambuilding

* Äventyrspedagogik 

* Hälsoinspration

* Coaching   

 

* Inspirationsföreläsning " Ett lyckligare liv"

Har ett stort engagemang i personlig utveckling. En ny föreläsning kring hur våra rädslor begränsar oss och hur vi kan hjälpa varandra att glänsa. Kallar den "Ett lyckligare liv". Berör bl.a. tankens kraft, arbetsmiljö, tacksamhet och hur vi vill uppfattas.* Teambuilding

Här är tre alternativa paket som jag erbjuder med syfte att öka gruppens och individernas tillit och tilltro gentemot varandra för att förbättra samarbetsförmåga, glädje och resultat.  

 

Alternativ 1        ”3 stegsraketen”

En trestegsutbildning där fokus är att arbetslaget/företaget vill utveckla medarbetarnas samarbetsförmåga, tillit och engagemang. Tid ges till reflektion och samvaro. 

3 tillfällen, 2,5 timmar/tillfälle under en tre veckors period.

 

 

Alternativ 2        ”Halvdagsutbildning”                     

Samarbetsövningar och kamratbanor. Ett tillfälle, 4 timmar

Fokus ligger på tillit, glädje och mod. Samt ledarskap, samarbete och engagemang. 

Gruppen och individerna får tid att reflektera över sin egen och gruppernas insatser, utveckling och upplevelser. Samt vad det finns att arbeta vidare med på den egna arbetsplatsen. 

 

 

Alternativ 3        ”Kickoff”  

När ni vill få en bra start med det nya projektet, arbetslaget eller peppa gänget med gemensam glädje och samhörighet.

Ett tillfälle, 2,5 timmar.

Fokus ligger på samarbete, peppning och ledarskap.

 

  

* Äventyrspedagogik

En väldigt givande och inspirerande dag för er som funderar på att börja arbeta med äventyrspedagogik på er skola eller förskola. Ni får inspirationstips för att lära er använda övningar och sagovandringar i er verksamhet.  

       

”Heldagsutbildning”

Ett tillfälle, en heldag 8 timmar med äventyrspedagogik. Massor av givande tips och konkreta övningar.* Hälsoinspiration

Jag har ett stort intresse i mänsklighetens hälsa. Hjälper dig gärna igång med en sundare livsstil med mindre socker och mer motion. Jobbar med både grupper och individer.


* Coaching

Är certifierad ICF Coach (ACC) och jobbar som professionell coach. Är sedan tidigare även diplomerad coach hos Axelsons Gymnastiska institut.

Coaching förutsätter frivillighet och förändringsvilja.

Som coach skapar jag en förtroendefull och tillåtande allians med min klient. Ni får en fokuserad och aktivt lyssnande coach som tar ansvar över situationen. Jag är kreativ och målmedveten med fingertoppskänsla.

Välkommen att ta kontakt! 

Alla mår bra av att ha en egen coach! 

Om du eller ditt företag/arbetsgrupp är intresserad av att bli coachade tag kontakt så inleder vi med ett kostnadsfritt första möte där jag lyssnar in behoven och vilken förändring som är önskvärd. 


 

Kontakta oss gärna för mer information eller om ni har andra önskemål!

 

Hälsningar

Äventyrspedagogik i Dalarna

Mathias Wahlström